Partners

WE CARE AND WE DAREansicht 1

De Dutch Talent Academy rekruteert HBO/WO afgestudeerden die voldoen aan strenge eisen. Zij beschikken over het talent, de ambitie, intrinsieke waarde en bevlogenheid om door te groeien. De afgestudeerden streven naar sleutelposities op Sales-Marketing functies binnen de Fast Moving Consumer Goods branche.

De Dutch Talent Academy slaat een brug tussen de uitstroom van HBO-WO afgestudeerden en de instroom binnen uw bedrijf. Wij ontzorgen uw organisatie en nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van talent. Als opdrachtgever krijgt u de mogelijkheid tot aansluiting met deze groep jonge instromers. Tevens wordt het mogelijk talenten te scouten om deze uiteindelijk aan uw organisatie te binden. Dit leidt tot verjonging van het bedrijf. De Dutch Talent Academy biedt een duurzame oplossing voor talentontwikkeling. De talentontwikkeling gaan wij samen met u borgen in uw bedrijfsactiviteiten.

De Dutch Talent Academy werkt met een pool van Young Professionals die gekoppeld worden aan een groep opdrachtgevers. Als gevolg dat traineeships ook voor uw organisatie bereikbaar worden. Dit betekent dat niet alleen voor grote bedrijven, maar dus ook voor veel ondernemingen traineeships een enorme toegevoegde waarde kunnen zijn.

Door onze strenge toelatingseisen, persoonlijke begeleiding en de mix van zowel training, opleiding en werken, heeft u toegang tot top talenten die voor u aan de slag gaan.

Lees waarom onze traineeship voor uw organisatie interessant kan zijn.