Waarom is dit interessant?

Traineeship is bereikbaar vanaf 1 medewerker
Waar traineeships van oudsher toebedeeld waren aan de grote multinationals, bundelen wij de krachten samen met andere complementaire opdrachtgevers. Traineeships hebben in het verleden hun succes bewezen en daar kunt u nu ook van profiteren.

Geen eigen FTE
De trainees komen niet op uw headcount aangezien ze niet bij u in dienst zijn.

Volledig ontzorgd
U hoeft niet na te denken over een intensief programma, coaching en training. Dat is voor onze rekening. U heeft uiteraard wel enige invloed over de invulling van het programma. Het is een volledig opleidingsprogramma op maat gemaakt voor FMCG sales-marketing functies. U kunt zich bezighouden met de kerntaken van uw bedrijf. Opnieuw inwerken van kandidaten hoeft in principe niet, werkoverdracht gebeurt onderling.

Verjonging in brede zin
U bent verzekerd van instroom van jong talent.

Borging van talent
Met het programma heeft u talentenaanwas geborgd en kan jong-talent-management onderdeel zijn van uw strategische bedrijfsvoering.

Minder risico op voortijdige uitstroom van talent
Wij leiden samen toptalenten op waar u uiteindelijk zelf een keuze uit kunt maken.

Streven naar perfecte match
Wij werken samen naar een perfecte match na 2 jaar. Tijdens deze periode kunnen bedrijven en talenten aan elkaar wennen en kan uiteindelijk een selectie plaatsvinden.

Hogere return on investement
U leidt niet op voor de concurrent. De investering in jong talent komt naar u toe omdat er een uitgestelde selectie plaatsvind. Wij werken samen aan een verbeterde match en een verlengde samenwerkingsperiode waarin u met meerdere kandidaten gaat samenwerken.  Op die manier kunnen we samen werken aan een perfecte match en een kennisinvestering doen in een kandidaat.

Mocht u niet overtuigd zijn van deze voordelen, dan willen wij deze graag toelichten.