Inhoud programma

DTAPPTgroengroen

Wat kun je verwachten van een traineeship bij de Dutch Talent Academy?

Als Young Professional ben je onderdeel van een talent-pool. Samen met andere talenten vorm je een team. Dit team wordt gekoppeld aan een groep bedrijven. Binnen deze bedrijven worden er in 2 jaar tijd meerdere functies of projecten binnen de Sales-Marketing disciplines uitgevoerd. Op deze manier krijgen de Young Professionals meerdere facetten van het vakgebied en de bedrijven te zien. Om veel van elkaar te kunnen leren is samenwerking binnen het team essentieel. Evenals de werkervaring, die op termijn helpt de richting van de verdere carrière te bepalen. Deze activiteiten zullen 80% van de tijd invullen.

De overige 20% van de tijd is bedoeld voor training, opleiding en kennisuitwisseling. Hierdoor wordt het mogelijk om op een gestructureerde manier te werken aan je softskills en competenties. Competenties die belangrijk zijn om je werk te kunnen doen en die tevens bepalend zijn voor wie je bent als persoon. De Dutch Talent Academy heeft een compleet programma aan trainingen en assessments die worden doorlopen. Daarnaast krijgt ieder talent een eigen coach en coachingsprogramma. Er zullen workshops en evenementen worden georganiseerd waar aan wordt deelgenomen. Tussentijds zijn er meetmomenten om te beoordelen waar je staat in je ontwikkeling.

De Dutch Talent Academy biedt Young Professionals een unieke kans op een vliegende carrière start in de Fast Moving Consumer Goods business. Er wordt veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van capaciteiten en talenten. Daarnaast wordt een marktconform salaris, reiskosten, onkostenvergoeding en indien nodig een auto van de zaak aangeboden.

Na afloop van het 2-jarig programma breekt een moment aan. We streven naar een ‘perfect match’ met een van de opdrachtgevers, maar voor de Young Professional staan alle kansen en mogelijkheden nu open. In tegenstelling met voorheen beschikken zij nu over een dosis relevante werkervaring en persoonlijke ontwikkeling.

Spreekt deze traineeship jou aan en ben je klaar voor een carrière start in de Fast Moving Consumer Goods? Lees hier meer over het gevraagde profiel.

MELD JE NU AAN!